Светът има нужда от поправяне

Съобщение: На 11 април, на Международния ден, отбелязващ освобождаването на затворниците от хитлеристките концлагери, на железопътната гара Дранси във Франция бе обезобразен мемориала. Вандали са нарисували свастики върху бетонния обелиск и железопътния вагон – един от тези, с които са извозвали евреите по време на еврейската окупация. През 1941 – 1944 г. Дранси е бил главен транзитен пункт за депортиране на френските евреи в лагерите на смъртта.
Това е само едно от множеството подобни съобщения – от началото на годината в страните на ЕС са регистрирани вече 1600 случая на антисемитизъм и във Франция, и в Белгия, и в Германия. А във Великобритания и Испания е регистрирана най-голямата вълна от антисемитизъм за последните 25 години. Неочакван за експертите е неговия ръст в страните от Скандинавия.
Експертите обясняват всичко това с глобалната икономическа криза…

Отговор: Кабала обяснява това с нарастващия егоизъм, който неосъзнато изисква поправяне. Народите на света искат от народа на Израел онова, което той притежава и не споделя – методиката за поправяне, Кабала. Нека я вземат!

Виж „Предговора към книгата Зоар“, стр. 66-71.

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: