Раздават на американците купони за храна

Съобщение: От месец Октомври 2008 г. безработицата в САЩ нараства и през Февруари 2009 г. вече е 8,1 %. Това е най-високият показател за последните 25години и надминава всякакви прогнози на аналитиците.
В момента 31,8 млн. американци получават купони за храна. През последния месец количеството на хората, потърсили такава помощ е нарастнало на 700 000 човека. Можеше ли някой да предположи нещо такова само преди година? Ситуацията ще продължи да се усложнява и поради това, че нараства недоволството сред безработните. Даже някои от тях вече живеят в палаткови лагери.

Коментар: Естественият изход от тази ситуация – обучение на работещите и безработните, разясняване на причините за кризата и пътя за излизане от нея. Главен предмет на тези курсове трябва да бъдат законите на затворената глобална система, в каквато се превърна съвременния свят. Знаейки тези закони, хората ще могат да изградят по правилен начин икономическите и социалните взаимоотношения, правилната взаимовръзка помежду си, което ще се превърне в ключ към успеха.

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: