Мадона също има мисия…

Въпрос: Сега средствата за масова информация използват името на Мадона, за да продават статии за Кабала. Скоро ще започнат да продават статии за Мадона под марката на Кабала. Какво може да се направи с това?

Отговор: Клипа (кората) помага на плода да расте, а когато той узрее в нея, изхвърлят клипа, а плодът – изяждат. Такава е мисията на Берг и Мадона – привличат хората с блестящата пустота, а те постепенно поумняват и преминават към истинската Кабала.

Въпрос: През последната година изучавам методиката на Ямима. Неотдавна отрих Вашия сайт и той много ме заинтригува. Мога ли да изучавам едновременно двете методики, или трябва да се занимавам само с едната?

Отговор: Преди известно време тя ме посети. Не си я спомням и не знам какъв е нейният метод. Лично аз предпочитам да се занимавам с науката на познанието, която не е измислена от човек, а е древно практическо знание от неговите истински източници. Проверил съм върху себе си истинността му и изхождайки от резултата, не виждам друга методика, за постигане на целта на творението.
Доколкото природата на светлината и създаденото от нея желание са единствени и само светлината променя желанието, то привличането на светлината за промяна на желанието е и методиката на нашето развитие. Да привлечеш светлината е възможно само ако се стремиш да бъдеш подобен на нея.
Това е възможно само ако се включите в група, за да получите от нея по-голямо желание, отколкото имате в себе си по природа. Освен схемата на творението, друг път няма!

Въпрос: Има ли инициативни системи извън Кабала, които благодарение на своите ритуали позволяват да се приближи или по-точно да се издигне съзнанието на духовно ниво или Вие смятате това за чисто шарлатанство?

Отговор: Шарлатанство.

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: