Изучавайте върху себе си действията на Твореца

Въпрос: Изучавам Кабала повече от година. От момента, в който започнах да се занимавам, усещам, че в мен се случват ментални и вътрешни промени. На ментално ниво чувствам проблеми с координацията на движенията, когато ходя по улицата. Понякога дори не усещам, че ходя. Направих си изследвания. Резултатите са нормални. На вътрешно ниво в мен се наблюдават промени на настроението: през половината от деня се чувствам прекрасно (дори нямам думи да опиша това състояние), а през останалата част от деня не чувствам абсолютно нищо.
Кажете, тези изменения в резултат на заниманията с Кабала ли възникват? Нима е възможно да бъде почувствана светлината, намирайки се под махсома? Ако не е така, то посъветвайте ме какво да правя по-нататък?

Отговор: Вие преминавате през нови състояния и във Вас се създава ново, 6-то чувство за усещане на Твореца, което нямате по рождение. Това ново чувство се разширява, за да станете способен да разкриете в себе си Твореца. Спокойствието и подкрепата скоро ще Ви доведат да резултат. Наблюдавайте себе си отстрани, изучавайте върху себе си работата на Твореца – това са Негови действия!

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: