Нека ме насочи светлината

Въпрос: Преминавам през тежък период от живота си като самотна старееща жена и при това безработна в този момент. Как мога да си изясня, какъв е смисъла на моето съществуване. В какво се изразява моята мисия, задача в този свят?

Отговор: Моят съвет е цялото си свободно време, всичките си сили да насочите към изучаване на Кабала, четете, слушайте, гледайте, а резултатът ще дойде отгоре, понеже изучавайки материалите (текстови, аудио или видео, не е важно), вие предизвиквате в себе си изменения. Измененията във вас, изменят целия ваш свят.

Въпрос: На тази планета живее човек, който се мъчи много. Аз му разказвам за Кабала. Той по-принцип се съгласява и даже кима с глава. Но не отваря нито книги, нито сайт. Имам ли право след това да говоря с него за Кабала?

Отговор: Възможно е, желанието към висшето (причина, замисъл, течение, цел в живота) при него да бъде в процес на зараждане. Във всеки случай Кабала приветства само предаването на информация, но не и агитация. Вие сте направили достатъчно, а времето (проявяващото се в него решимо) ще направи своето.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed