Какво да правим с антисемитизма ?

Въпрос: В разговори, привържениците на световния заговор ми изтъкваха статии на Израел Шамир, като човек “убил евреина в себе си”. Какво мога да им отговоря аз? Лъжите, върху които градят антисемитските си възгледи просто шокират. Или не си заслужава да се въвличаме в спор? Вие смятате, че антисемитизма е естествено явление. Но какво да правим , когато се сблъскаме с него ?

Отговор: Това естествено явление е предизвикано от общото егоистично, непоправено състояние на света и ще отмине едва когато той бъде изправен. Това е вътрешно неприемане на егоизма от този, в когото изначално съществува решимо (информационен ген), движещо ни към Твореца.
Онзи, в когото още не се е проявила точката в сърцето естествено ненавижда този, който я притежава. Те са като хора от различни светове.
Не си струва да убеждавате когото и да било, в това че евреите са като останалите хора. Това не е вярно, те са различни. Но скоро ще се прояви решимо във всички и всички ще тръгнат към Твореца. Включително и тези евреи, в които решимото “спи”.
Под въздействието на изправящата светлина, всички ще започнат да развиват в себе си усещане за Висшия свят (Природата), Твореца – ще се промени възгледа за света и всички ще се обединят в една душа-усещане. Този процес е невъзможно да се измени, а само да се ускори.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed