Прав ли е президентът на Русия?

Въпрос: Президентът на Русия даде указание да бъде осигурена свобода на СМИ, като не се цензурират съобщенията в Интернет и по телевизията. Какво е Вашето мнение?

Отговор: Аз не съм политически коментатор и знаещ тайните на политическата кухня, но действия насочени към осигуряване на връзка между хората, водят към развитие на човешкото общество. Тези действия съответстват на природния закон – „да се доведе човечеството до единно цяло“ и затова те са похвални за онези, които постъпват по такъв начин.

Въпрос: Както и всяко друго нещо, мрежата на Интернет е ограничена. Тя включва в себе си и много безсмислици. Всичко ли зависи от това какво ще изберем и доколко искаме да се вгледаме в себе си и се поправим?

Отговор: Интернет се явява отражение на обществото и се надявам, че с поправяне на обществото ние скоро ще видим друг и целия Интернет – изчистен от безсмислици. Нали и в нашият свят, ще остане само това, което е необходимо за сливането с Твореца, а всичко останало постепенно ще изчезне. След това нашият свят ще се измени в усещанията ни и ще се превърне в единствено съществуващия свят на безкрайността, на неограниченото съществуване.

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация: