Божественият каприз на борсата

Съобщение: Има ли правила на борсата, или тя е просто божествен каприз? На този въпрос са посветени немалко изследвания. „Божественият каприз“ се определя като разликата между реалните цени и цените, диктувани от доходността и ликвидността. Иначе казано: борсата работи на малки обороти, а цените растат или падат, взависимост от това, кое мнение преобладава в дадения момент – „всичко ще бъде като в добрите стари времена“ или „това е краят на западната цивилизация“. По такъв начин ние имаме работа със случайни процеси, преобръщащи света.

Реплика: Няма връщане назад! Егоизмът в нас нарасна и ние се издигнахме на нивото на глобалната взаимозависимост. За първи път в историята на човечеството. Така както го е предсказала Кабала преди хиляди години. Предлагам да проверите това в архива на нашите уроци, който съществува от много години.
Нищо няма да се върне към добрите стари времена. Всичко, което се случва е краят на западната цивилизация. Това, което предстои е глобален, единен, общ свят. Всички ще бъдете като едно семейство, което не можете да напуснете и от което изцяло зависите. И смъртта няма да ви помогне – ще се върнете, за да завършите поправянето си! Трябва да бъде създадена борса, основаваща се на правилата на глобалната система на света. Всичко вече е описано. Изучавайте Кабала!

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: