Нова книга на български език – "Кабала – това е много лесно"!

kabala_tova_e_mnogo_lesno.jpgСлед всички изследвания ние открихме, че съществува само едно негаснещо желание, което може да бъде винаги напълнено във вечна и съвършена форма, и никога да не се усещат страдания, беди, опустошеност, болки, удари и болести. Това желание е любовта към другите, желанието да се отдава. Този, който иска да бъде щастлив, може да разтвори книгата и да достигне щастието – не случайно, както на борсата, а за цял живот.

Михаел Лайтман

 

Книгата „Кабала – това е много лесно” е опит да се доведе до хората в кратка и ясна форма идеята на учението, което се зародило в града Ур Халдейски на територията на Междуречието през Вавилонския период – преди около четири хиляди години.

Историческата верига на развитие на тази древна методика, най-разпространените митове и заблуждения за нея, цитати от велики кабалисти, изказвания на известни мислители – всичко това ни предлага тази книга. Тълковният речник и подробните обяснения ще помогнат на читателя да научи скрития смисъл на кабалистичните текстове.

Но главното е, че тази наука е най-близка до човека, тъй като разказва за смисъла и целите на нашето съществуване, за законите на взаимовръзка между всички хора като единен организъм.

Книгата „Кабала – това е много лесно” ще стане добра инструкция за начинаещите в изучаването на кабала.

Материалите в книгата са събрани и обработени от преподавателите от Международната академия по кабала под ръководството на учения кабалист Михаел Лайтман.

 За да свалите безплатно електронната версия на книгата в PDF формат, моля натиснете тук.

Discussion | Share Feedback | Ask a question

You must be logged in to post a comment.

Laitman.com Comments RSS Feed