Кажи ми какво четеш

Мнозина обичат да четат книги, въпреки интернет, спътниковата телевизия и други постижения на човешкия прогрес – книгата и днес си остава незаменимо средство за подобряване на настроението и оползотворяване на свободното време. Тя ни дава възможност, поне за кратко да забравим за ежедневните проблеми, тя ни въвежда в невиждани светове с невероятни същества. Заедно с нейния главен герой, ние се влюбваме в очарователни красавици, които ни отвръщат  взаимно на чувствата. Отправяме се към славни приключения и спасявайки се от смъртни опасности, изпитваме усещането на завръщане у дома, носейки препълнено със злато ковчеже. Благодарение на книгата, ние преживяваме безкрайното количество от съдби на героите.

Книгата има само един недостатък – щом я затвориш, отново се връщаш в този свят. И отново се струпват върху теб текущите грижи, проблемите все по-настойчиво изискват  разрешение, но тайната как да се спасим от тях – за нея не пише в нито една книга. Ако само би могла да се намери подобна книга, в която бихме могли да открием отговорите на всички, ама на абсолютно всички въпроси! Разтваряш я, прочиташ я – и вече знаеш как да живееш занапред. Колко лек и приятен би станал животът ни тогава!

Щяхме да научим как да избягваме грешките, щяхме да престанем да се мъчим от това че не разбираме какво ни се случва, да страдаме от безсилие, неспособни да променим каквото и да било. Такава книга коренно би променила живота ни, като го изпълни с реално, а не с измислено от някой си книжно щастие. Но съществува ли такава книга в действителност?

Колкото и да е невероятно, такава книга съществува. Разтваряйки пред нас хоризонти, тя ни въвежда в един друг свят, по нищо несравним с нашия. Пътешествайки в този свят, ставаме свидетели на силите, които движат абсолютно всичко в цялата Вселена и започваме да разбираме как те въздействат върху нас и как влияят на живота ни. Започваме да разбираме причините за всичко което се е случило, случва и ще се случи по света, и не просто с някого, някъде, някога, а именно със самите нас, тук и сега.

Щом затворим тази книга, ние установяваме, че описаният в нея дивен свят не изчезва, а по невероятен начин се съединява с нашия свят, вплита се в него и създава единно, неизмеримо огромно пространство на абсолютно щастие. Тази книга ни учи как да живеем в този нов за нас свят, обучава ни как правилно да взаимодействаме с огромните вътрешни сили на мирозданието. В течение на времето, вече научени, ние сами започваме да управляваме това, което по-рано ни се е струвало, че ни управлява нас.

Тази книга е написана отдавна, в зората на човешката цивилизация. Тя е създадена от кабалисти – хора, които са получили възможност да изучат скритите страни на нашия свят. От поколение на поколение те са записвали направените от тях открития, за да е възможно един ден и ние да се възползваме от познанията им и да се отправим на самостоятелно пътешествие в този невероятен и неразкрит все още за нас свят… Днес това време най-накрая е дошло. Кабалистичната книга може да се купи почти във всеки магазин. От тайна наука за избрани, кабала се превръща в пътеводител към щастлив живот за всички. В това число и за вас.

Дискусия | Share Feedback | Ask a question

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.

Laitman.com Коментари RSS Feed

Предишна публикация:

Следваща публикация: